Oltári baki

november 03, 2017

Képtalálat a következőre: „oltári baki”

Az Oltári baki Reem Kherici rendezésében jelent meg idén, aki, ha kicsit utána járunk, rájövünk, hogy nem más, mint a francia vígjáték főszereplője. Nos, nem mindig sül el jól az, ha valaki főszerepet ad saját magának, és az egész filmet ő maga irányítja.

Az alap sztori is nagyon franciás. Juliette összeszűri a levet Mathias-sal, lefekszenek egymással, majd a lány a névjegykártyáját a srác kabátjába rejti. Alexia, Mathias barátnője ezt megtalálja, és félre is érti a helyzetet: azt hiszi, hogy a férfi el akarja őt venni feleségül, csak titokban akarta tartani. Na, és ki lesz az esküvőszervező? Természetesen Juliette. 

Számomra nagyon egyértelműek voltak benne a fordulatok, tanulság sem igazán volt benne, de a vígjátékoknak valószínűleg nem is ez a célja. Mindenesetre akadtak benne olyan részek, amiken nevettem. Ez egy tipikusan olyan film, amire az ember egyszer beáldoz, és aztán elfelejti. A tájakat viszont kiemelném, csodálatos helyszíneket láthattunk, és szerettem a szokásos, de megunhatatlan Happy End-et is.

Képtalálat a következőre: „3/5 star”

Nektek hogy tetszett ez a film?


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.